top of page

Hos Trust-e har vi en bred viden om, hvordan I ved at foretage - ofte relativ små - forandringer og har fokus på, at indlejre kollektive aftaler i jeres kultur, kan forbedre engagementet, trivslen og arbejdsglæden i jeres virksomhed.

HVEM ER TRUST-E?

Det handler om tillid!

…tillid i ledergruppen

…tillid mellem ledere og medarbejdere

…tillid mellem kollegaer

…tillid i kunderelationen

  • Vi er dygtige konsulenter, undervisere og formidlere med mange års erfaring.

  • Vores konsulenters mange og meget forskelligartede erfaringer og uddannelsesbaggrunde gør, at vi kan tilgå langt de fleste opgaver og udfordringer.

  • Vi er i konstant udvikling og nysgerrige på, hvordan vi løbende kan forbedre vores rådgivning og produkter, og blive endnu bedre til at imødekomme vores kunders ønsker og behov.

Mød vores
erfarne konsulenter

Truste  (3)_edited_edited.jpg

Karsten Koch

Direktør & grundlægger

  • LinkedIn
DSC05934-Enhanced-NR_edited.jpg

Troels Ramløv Nielsen

Seniorrådgiver

  • LinkedIn
IFKH Henrik Møller_edited.jpg

Henrik Møller

Ejerpartner

  • LinkedIn
TrustE -4_edited.jpg

Søren Brogaard

Seniorrådgiver

IMG_1071.jpg

Vi er rådgivere og konsulenter med hjerne og hjerte

Vi får ofte spørgsmålet: "Hvad adskiller jer fra alle de andre?" Helt ærligt, så har vi ikke et præcist svar, men alle vores konsulenter har været ude i den virkelig verden og har fået en bunke af erfaringer som de gerne deler ud af.

 

Vi tager også vores "egen medicin”. Derfor er tillid og udvikling en fast del af vores DNA og hverdag. Af den grund siger vi også nej tak til opgaver, vi ikke er sikre på, at vi kan løse. Vi bruger meget tid på intern udvikling og erfaringsudveksling, og sidst men ikke mindst, arbejder vi med hjerne og hjerte, hvilket betyder, at vi gør os umage, og samtidig har hjertet med på arbejde. Vi tror nemlig på, at det gode og positive i hverdagen kan skabe meget bedre resultater end mistillid og frygt.

bottom of page