top of page

DET TILBYDER VI

Vores ydelser

Hos Trust-E har vi en bred viden om hvordan I, ved at foretage - ofte relativ små - forandringer og ved at have fokus på at indlejre kollektive aftaler i jeres kultur, kan forbedre engagementet, trivslen- og arbejdsglæden i jeres virksomhed.

Skal vi skræddersy et forløb, der passer netop til jer, så tøv ikke med at kontakte os!

IMG_1075.jpg

Mental boost, kick off

Trænger virksomheden til at få en vitaminindsprøjtning eller en god start på nye projekter og strategier, tilbyder vi virksomhedstilpassede oplæg af 2 – 8 timers varighed.

Vi arbejder med høj grad af inddragende humor og med menings-, og energigivende øvelser.

Mental livvagt for topledere

Mental livvagt er et fortroligt ”rum”, hvor toplederen får sparring på udvikling, beslutningstagning, ledelse og udvikling af organisationen, samt interpersonelle færdigheder. Den mentale livvagt er en sparringspartner, som ikke har en ”politisk agenda” og derfor kan være 100% ærlig.

 

Den mentale livvagt udfordrer din måde at se organisationen på, men det er dig, som topleder, der træffer beslutningerne på et endnu bedre grundlag. Mental livvagt adskiller sig fra coaching ved, at du vil opleve at få livvagtens uforbeholdne mening - og selvfølgelig fuld tillid og diskretion.

Ledelsesudvikling

Her tager vi udgangspunkt i den enkelte leder eller lederteam. Hvad er vi gode til? Hvad vil vi gerne blive bedre til? Tillid mellem lederne internt, og tillid mellem ledere og medarbejdere er et kerneområde i udviklingen.

 

Vi tilbyder en række let tilgængelige værktøjer indenfor ledelse, kommunikation, feedback, forandringsledelse, den svære samtale, konflikthåndtering og udvikling af team. Disse nævnte områder er ikke fyldestgørende, men beskriver det vi ofte arbejder med, når det handler om ledelse.

DSC06233.jpg

Salg & Service

To områder, der hænger uløseligt sammen. Der er mange måder at nå resultater indenfor de to områder og vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og hverdag.

 

Vi arbejder med mange forskellige udviklingsforløb, lige fra få timer til længerevarende samarbejder med alle niveauer i virksomheden.

Bæredygtig udvikling af virksomhedskulturen

Udviklingsrejsen starter med topledelsen og forplanter sig ned gennem virksomheden. Undervejs tilrettes processer og procedurer således, at vi sikrer, at vi altid understøtter de mål, vi har. Vi arbejder med hele medarbejderrejsen fra rekruttering, onboarding, udvikling i stilingen, lederskab og team-samarbejde.

 

Bæredygtig udvikling handler om, at vi som konsulenter sikrer, at vi ikke skal arbejde med de samme udfordringer flere gange - i stedet træner vi ledere og medarbejdere i at gøre forandringerne varige.

DSC06094-Enhanced-NR-2.jpg
DSC06168.jpg

Strategi i praksis

Strategi kan udvikles på mange måder. Vores tilgang er primært at forenkle processen og de efterfølgende mål og handlinger, så det er tydeligt for alle i virksomheden, hvad de skal bidrage med, for at I kommer i mål.

 

Vi arbejder med høj grad af inddragelse, så virksomheden har en række ledere og medarbejdere, der har ekstra fokus på strategi og de tilhørende handlingsplaner.

bottom of page